Páratlan kézműves ékszerek, és lakáskiegészítők betonból, és fehér cementből

        Páratlan kézműves ékszerek, és lakáskiegészítők betonból, és fehér cementből

Rólam

30
Jan

Barcsai-Debrődi Andrea vagyok a Rebelle Beton Design termékek készítője.

2019-ben kezdtem el foglalkozni a betonnal, ami egyáltalán nem volt tudatos választás. Sokféle dologgal kísérleteztem hobbi szinten, de egyik sem kötött le hosszú távon.

Majd teljesen véletlenül egy karácsonyi ajándék készítése során bukkantam rá mint ékszer alapanyagra. Egy idő után a beton számomra több lett, mint homok, cement és víz keveréke. Elég hamar kialakult bennem az érzés, hogy ez az anyag az, amivel hosszú távon együtt tudok működni mert folyamatos magától jövő inspirációt nyújt számomra.

A betonnak azt a tulajdonságát kedvelem leginkább, hogy rendkívül jól kombinálható egyéb anyagtípusokkal, ezt igyekszem is kihasználni. Ilyen anyag például a tiffany üveg, a parafa, csillámok, festékpaszták, vagy akár saját anyagával is kombinálható, ilyenkor betonchips felhasználásával kerül bele egy terrazzoszerű mintázat.

A beton számomra az erőt és a stabilitást testesíti meg, amit remélem minden Rebelle Beton Design ékszer viselője érezni fog majd. Emellett mégis letisztultság és kifinomultság jellemzi az ékszereimet. Termékeim közt megtalálható az elegánsabb, visszafogottabb darabokon túl a színesebb, bohémabb design is. Éppen ezért mindenki megtalálhatja az egyéniségéhez leginkább passzoló kiegészítőt. Az ékszereken túl home dekor termékek is színesítik a termékpalettát.